Social

Scandal la PNL: "Domnule Stolojan, v-ati uitat periuta si pasta in bagajul meu"

Scandalul declansat de declaratiile lui Ludovic Orban la adresa colegelor de Alianta, Raluca Turcan si Mioara Mantale, inca da in clocot, tulburand activitatea Coalitiei.

Multi membri din PNL il sustin pe Orban, fiind de parere ca acesta n-a facut decat sa spuna "in direct", ceea ce tot partidul vorbeste pe la colturi.
Acum, apar fel de fel de "picanterii" despre Raluca Turcan si Stolojan, subiect abandonat in ultimul timp. Una dintre acestea, potrivit surselor noastre, se refera la o intamplare din campania electorala, din mai 2004, inainte ca Stolo s-o cunune pe consiliera sa.
Raluca era atunci consiliera personala a lui Stolo, candidatul Aliantei la presedintie. Gurile rele spun ca, intr-o dimineata, la micul dejun, la Alba, Raluca l-ar fi apostrofat pe liderul PNL, in prezenta mai multor liberali din organizatie: "Domnule Stolojan, v-ati uitat periuta si pasta de dinti in bagajul meu". Povestea aceasta a facut inconjurul partidului, desi, chiar si cei mai carcotasi dintre liberali recunosteau ca Raluca si Stolo au dormit in camere separate.
O alta poveste interpretata in fel si chip este cea legata de prezenta Ralucai, la vizita oficiala a lui Clinton, in tribuna oficiala, alaturi de Stolojan. Protocolul ar fi prevazut ca Stolo sa fie insotit de sotia sa, insa acesta a aparut alaturi de Raluca. Gestul a fost si este catalogat si azi, drept o incalcare "impardonabila" a protocolului oficial, un lucru "care nu se face".

Raluca va dezvalui amantlacurile din PNL

Pe de alta parte, deputatul Raluca Turcan ne-a spus ca nimic din toate aceste "mizerii' nu sunt adevarate. Referitor la incidentul de la Alba, cu "periuta lui Stolo", Raluca ne-a spus ca toate aceste vorbe nu intamplator au fost lansate la Alba, unde sef este ministrul Athanasiu. Raluca Turcan ne-a spus ca nu ar fi facut niciodata o asemenea prostie, sa se expuna singura. Asta in cazul in care ar fi existat vreo relatie. Deputatul PNL ne-a marturisit ca toate aceste povesti au inceput odata cu publicarea pozelor de la Mc Donald's, desi in masina in care era ea si Stolo era si soferul.

(continuarea in 0 )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea