Social

Scandal la Miss University

Miercuri seara a avut loc cea de-a cincea editie a concursului "Romanian Miss University", organizat de Mihaela Serban (Cosmopolitan Models) si Hotelul Phoenicia.

Alexandra Sima ( foto ) a fost desemnata Miss University Romania. Tanara de 20 de ani are 1,74 m inaltime, dimensiuni 90-62-90, este studenta in anul II la Facultatea de Litere si universitatea romano-americana si va reprezenta tara noastra la Miss World University in Coreea de Sud.

Evenimentul a avut si cateva momente artistice sustinute de Nae Lazarescu (foto) si Vasile Muraru , gabriel dorobantu si formatia Voggue. La final, cantaretul si cei doi comici i-au facut organizatoarei un adevarat circ.

Motivul? Mihaela Serban le-a spus ca nu are cum sa le plateasca onorariul pe loc. Cei trei artisti au spus ca nu pleaca daca nu-si primesc banii. Pentru a evita un scandal, Mihaela a sunat cateva persoane care i-au adus o anumita suma. Ea i-a dat lui Dorobantu onorariul promis, iar lui Nae Lazarescu si Vasile Murariu jumatate din cat li se cuvenea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea