Social

#zidane #franta #fotbal #scandal

Scandal la francezi. Zidane l-a atacat pe presedintele federatiei

Cu mai putin de doua saptamani inaintea meciului Romania-Franta din preliminarile Campionatului Mondial din 2010, atmosfera in sanul nationalei din Hexagon nu este una tocmai grozava. Federatia franceza se afla intr-un razboi deschis cu fostele glorii ale reprezentativei care au adus si cel european la Paris. Ultimul iesit la atac este chiar liderul acelei generatii, Zinedine Zidane .

Totul a inceput dupa decizia lui Jean-Pierre Escalettes, presedintele federatiei franceze, de a-l pastra pe Raymond Domenech in functia de selectioner al nationalei dupa evolutia lamentabila de la Campionatul European din vara. O parte din componentii echipei care au cucerit titlul mondial si cel european pentru Franta, au criticat public aceasta hotarare. Oficialul forului din Hexagon le-a raspuns acestora in termeni deloc amabili, fapt ce l-a infuriat la culme pe Zidane.

 

Continuarea in Antena3.ro


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea