Social

#politica #scandal #pdl #sever voinescu #cezar preda #campanie electorala 2012

Scandal in PDL: Cezar Preda cere demisia lui Sever Voinescu

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a reactionat vehement la recentele declaratiile ale lui Sever Voinescu, colegul sau de partid. Aceasta a cerut organizarea cat mai rapida a unei Conventii a partidului, intrebandu-se de ce este nevoie de sase luni in conditiile in care dupa alegerile locale de anul trecut conducerea PDL a fost schimbata in maximum o luna.

"Singurul lucru pe care-l poate cere Sever Voinescu este sa fie dat afara repede din partid! Pentru ce ne trebuie sase luni pentru a-i da afara din partid pe toti tradatorii care au facut campanie impotriva partidului si in favoarea adversarilor politici? Acesta este raspunsul corect la intrebarile tradatorilor sau neimplicatilor in aceasta batalie grea din 9 decembrie", a declarat Preda la rtv.net.

Cezar Preda sustine ca Voinescu l-ar fi sustinut in campania electorala la alegerile parlamentare pe fostul deputat democrat-liberal Maria Stavrositu, desi intre timp aceasta a ales sa reprezinte PP-DD.

La prima sedinta a Colegiului Director al PDL de dupa alegerile din decembrie, Cezar Preda a demisionat din functia de vicepresedinte al partidului, la presiune filialei din Constanta. Tot atunci, Vasile Blaga, presedintele PDL, a anuntat ca cei care au colaborat cu alte formatiuni politice vor fi exclusi din partid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea