Social

#deutsche bahn #hartmut mehdorn #spionaj angajati

Scandal in Germania, dupa ce Deutsche Bahn a recunoscut ca si-a spionat angajatii

compania feroviara germana Deutsche Bahn a admis recent ca a spionat 173.000 de salariati ai sai, ceea ce a generat un val de critici la adresa directorului Hartmut Mehdorn ( foto ), inclusiv din partea Ministerului Transporturilor.

"Nu este posibil ca noi aspecte sa fie facute publice cu picatura", a spus ministrul german al transporturilor, Wolfgang Tiefensee, pentru Suddeutsche Zeitung, alaturandu-se corului de critici vizandu-l pe Mehdorn, relateaza AFP.

El a subliniat ca, in cazul in care compania feroviara nu are nimic sa isi reproseze, trebuie sa fie in masura sa o poata dovedi. Potrivit Die Welt, Ministerul Transporturilor ar fi inceput chiar sa analizeze "concret" posibilitatea numirii unui succesor pentru Mehdorn.

Deutsche Bahn a admis recent ca a analizat in secret datele personale ale 173.000 de salariati, din totalul de 237.000 de angajati, in cadrul luptei anticoruptie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea