Social

#gigi becali #imobiliar #scandal

Scandal imobiliar marca Becali

Gigi Becali este acuzat de un ilfovean de fals in acte , cu ajutorul carora a devenit proprietarul a peste 8.800 de metri patrati de teren in Voluntari in urma cu 14 ani. Unul dintre vanzatorii din contract era mort de trei ani.

Marian Iordache (37 ani) urma sa mosteneasca o parte din terenul de aproape 9.000 de metri patrati, dar autoritatile l-au informat ca terenul este acum al lui Becali, motiv pentru care isi va cauta dreptate in instanta.

"Vanzatorii ar fi fost mama mea, Ioana Baicoianu, si cei trei frati ai ei, Dumitru, Marin si Ion Baicoianu, iar cumparatorul - Gigi Becali. Tot in act apare ca finantatorul Stelei ar fi dat pe teren 2.000.000 de lei, banii de atunci. Intreband- o pe mama mea despre vanzare, aceasta a zis ca ea nu stie nimic de contract si n-a semnat nici unul. I-am intrebat si pe doi dintre fratii mamei. Nici ei nu stiau nimic. Culmea e insa ca Becali face afaceri cu morti! Al treilea frate, Dumitru, era decedat din 1992, deci n-ar fi putut sa semneze actul deoarece murise cu trei ani inainte ca acesta sa fie intocmit de notarul Grigore Bocsa, din Bolintin Vale. Practic, doua semnaturi erau false", a explicat Iordache pentru Libertatea.

Omul ramas fara mostenire a depus o plangere la Parchetul Buftea impotriva lui Gigi Becali si a Primariei Voluntari, care a intocmit actul. Becali a platit in 1997 2.000.000 de lei pentru teren, adica aproximativ 900 de dolari.

"Ce sa mai stiu eu despre un contract semnat acum 14 ani?! Poate chiar el a facut falsul?! O fi luat buletinul unchiului mort, a semnat actul si a luat banii. Mai stiu ce-o fi fost acum 14 ani?!", a raspuns Becali iritat intrebarilor adresate de reportetii Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea