Social

#politie urziceni #conflict clanuri rromi

Scandal cu rromi la Urziceni, politia a intervenit in forta

Doua familii rivale de rromi s-au rafuit in fata unui sediu de politie din Urziceni, fiind trase mai multe focuri de arma.

Potrivit lui Viorel Dascalu, adjunctul sefului IPJ Ialomita , cele doua clanuri se bat pentru suprematia in lumea interlopa din oras. Unul dintre membri clanului atacat sustine ca i s-a cerut o taxa de protectie de 10.000 de euro.

Mai multe persoane au fost ranite in conflict, printre care o femeie ce a fost taiata cu o sabie la picior, in timp ce altii au fost raniti cu niste rangi, relateaza Antena 3.

Conflictul a izbucnit in timpul diminetii si a continuat pana dupa pranz.

Unul dintre clanuri se pare ca a fost atacat de cel rival. Potrivit primarului din Urziceni, Constantin Sava, lupta se duce pentru suprematie si interese financiare, intre un clan mai vechi din oras si unul "parvenit".

"Nu este prima data cand se intampla asa ceva aici. Am mai facut sesizari , am atras atentia ca masinile unor persoane dubioase alearga cu viteza foarte mare prin oras si fac lucruri ilegale," a spus Sava.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea