Social

# moarte vadim # mostenitori vadim # avere vadim tudor #avere vedete #corneliu vadim tudor

Scandal. Cine se bate pe averea lui Corneliu Vadim Tudor

La un an de la moartea "tribunului" Corneliu Vadim Tudor, scandalul pe averea lui este in floare. Protagonistii: cele doua surori ale liderului PRM care nu reusesc sa isi imparta bunurile ramase in urma liderului PRM.

Scandalul este de fapt pe un teren pe care Vadim si-a ridicat o casa de vacanta, la Bran. Pe acelasi teren se afla si o a doua locuinta, mult mai modesta, unde traieste una dintre surori, Magdalena. Se pare insa ca terenul si casele sunt pe numele Lidiei, cealalta sora a lui Vadim Tudor, care locuieste la Bucuresti. Aceasta din urma a decis sa vanda proprietatea, spre disperarea Magdalenei care acum se vede lasata pe drumuri. Totul pentru ca fostul lider PRM ar fi incercat sa ascunda proprietatile pe care le detinea. 

“Casa asta este luată pe numele ei, căci fratele meu avea imunitatea luată. Avea procese şi ea fiind directoare la ziar i-a zis să o pună pe numele ei că nu are copii, n-are nimic. Şi ea acum, după moartea lui, s-a ridicat că vrea să vândă. Asta este iubirea de bani la sfârşitul vremurilor”, a declarat, supărată, Magdalena Dumitru, pentru ziarul Click!

Surorile lui Vadim Tudor au organizat pana acum doua licitatii cu bunurile acestuia, in urma carora s-au adunat aproape 200.000 de euro. Corneliu Vadim Tudor are insa si alti mostenitori legali: sotia, Doina, si cele doua fiice ale sale. Doina este insa in razboi cu aceeasi Lidia, care a acuzat-o pe sotia fostului senator ca i-ar fi mancat acestuia toata averea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea