Social

#programul litoralul pentru toti #vacanta mare #cazare mare #tarife litoral #vacanta mare septembrie

Scad tarifele pe litoral! Iata care vor fi preturile din septembrie

Toamna vine cu reduceri de preturi la cazare pe litoral. Astfel, cu 159 de lei poti petrece sase nopti la mare intr-unul dintre hotelurile incluse in programul "Litoralul pentru toti". La restul unitatilor de cazare, preturile vor scadea cu 30% fata de varful sezonului estival.

 

Daca alegi o statiune din sudul litoralului, tarifele pentru editia din acest an a programului "Litoralul pentru toti" ajung pana la 159 lei de persoana intr-un hotel de o stea, fara mic dejun, 179 de lei la doua stele, fara mic dejun, si 269 de lei cu mic dejun, 199 de lei la trei stele fara masa de dimineata si 329 de lei cu micul dejun inclus, iar la patru si cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei, sumele incluzand si micul dejun.

In nordul litoralului, la hotelurile din zona Mamaia, Constanta si Eforie, pretul este de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fara mic dejun, 235 lei la doua stele, fara mic dejun, si 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fara mic dejun si 425 lei cu masa de dimineata inclusa, 485 lei la patru stele si 605 lei la cinci stele, ambele preturi incluzand micul dejun.

Exista si varianta all inclusive, cu cinci nopti de cazare, pretul ajungand la 765 de lei la trei stele, 875 de lei la patru stele si 985 de lei la cinci stele.

Sursa foto: tv-h.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea