Social

#scaderi de temperatura #vremea pe o luna #vremea #starea vremii # prognoza meteo pe o luna #prognoza meteo

Scad brusc temperaturile! Prognoza meteo pentru urmatoarele 30 de zile

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele 30 de zile. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor creste in urmatoarele zile, urmand ca dupa 20 septembrie acestea sa scada brusc. Inceputul lunii octombrie va fi unul cu vreme mai rece decat normalul perioadei.

Cum va fi vremea in perioada 13 septembrie - 11 octombrie

Vremea in saptamana 13 – 20 septembrie

In perioada 13-20 septembrie temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul perioadei. Temperaturile vor creste treptat in toata tara, insa in regiunile sud-vestice incalzirea va fi mai accentuata. Sunt anuntate ploi in zona de nord a tarii, in timp ce in restul teritoariului precipitatiile sunt deficitare, potrivit ANM.

Vremea in saptamana 20 – 27 septembrie

In saptamana 20-27 septembrie temperaturile incep sa scada. Acestea vor fi mai mici decat cele specifice pentru aceasta perioada a anului pe tot teritoriul tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi normale pentru aceasta perioada a anului.

Vremea in saptamana 27 septembrie – 4 octombrie

In perioada 27 septembrie – 4 octombrie temperaturile se vor situa in jurul valorilor normale pentru acest interval. Ploile vor fi insa deficitare pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii.

Vremea in saptamana 4 – 11 octombrie

Luna octombrie incepe cu temperaturi mai scazute decat cele normale perioadei. Astfel, in perioada 4-11 octombrie mediile valorilor termice se vor situa usor sub cele specifice acestei saptamani in intreaga tara. In schimb, nivelul precipitatiilor va fi normal pentru aceasta perioada, annta ANM. 

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea