Social

Sarcina Dianei Lascarescu, motiv de tristete

Camelia Sucu , sotia omului de afaceri Dan Sucu, actualul iubit al Dianei Lascarescu si tatal copilului pe care il va aduce pe lume prezentatoarea TVR 2, marturiseste intr-un interviu oferit revistei Tango ca a sperat pana de curand ca barbatul ei, la care inca mai tine, se va intoarce acasa.

"L-am iubit foarte mult pe Dan. Sunt convinsa ca si acum am sentimente pentru el, pentru ca altfel nu m-ar durea. Dar departe de mine senzatia ca as fi o femeie parasita . (?) In plus, eu am crezut foarte mult ca Dan isi va reveni. Si anul trecut in august eram aproape convinsa ca va reveni...", povesteste Camelia drama destramarii unui camin intemeiat de pe vremea cand amandoi erau studenti.

DIN LAC IN PUT

Dan si Camelia Sucu s-au despartit in 2004, cand omul de afaceri a ales sa traiasca alaturi de o alta femeie. Divortul nu s-a finalizat inca, procesul fiind ingreunat de averea pe care cei doi soti o au de impartit. Firma Mobexpert este numai una dintre afacerile care fac din partaj o adevarata corvoada. Dupa ce sotul ei a rupt relatia cu Simona Nicolau, femeia pentru care Dan plecase de acasa, in sufletul Cameliei a renascut speranta ca familia ei se va reintregi. Nu a fost sa fie. In a doua parte a anului 2005, Dan Sucu a nimerit in bratele prezentatoarei Diana Lascarescu, deja renumita pentru relatiile controversate cu barbati care exceleaza la capitolul finante, ca primul ei sot, raposatul domn Cezar Lascarescu si cu bossul Philip Morris in Romania, Peter Imre .


MI-A FOST GREU

Apoi, in luna ianuarie a aparut si vestea ca Diana Lascarescu astepta un copil de la Dan Sucu. "Cand au anuntat: "Vom fi parinti!", Dan ar fi trebuit sa se gandeasca mai bine ce face. El era deja de doua ori parinte. (?) Si mie mi-a fost greu. Dar fetelor le-a fost si mai greu. O lunga perioada n-au mai vrut sa vorbeasca cu Dan. Acum e doar o veste, dar nu stiu cum va fi mai tirziu. Eu sper ca Dan va sti sa-si iubeasca fetele in continuare, toata viata", isi aduce aminte Camelia despre momentul in care a aflat din presa ca fetele ei vor avea un frate sau o sora.

O CARTE ADEVARATA

Dupa doi ani in care a incercat sa priceapa ce s-a intamplat, Cameliei Sucu i-a venit ideea de a pune toate prin cate a trecut intr-un fel de roman autobiografic , cu persoanaje reale, care se va numi "Primii mei patruzeci de ani".

PALMARES

Diana Lascarescu s-a casatorit in 1993 cu un barbat mult mai in varsta decat ea, Cezar Lascarescu, de care s-a despartit dupa aproape sase ani. A urmat logodna cu Peter Imre , pe care l-a parasit anul trecut de dragul lui Dan Sucu, a carui avere este estimata la circa 90 de milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea