Social

#sarbatori #autocare #paste #transport #vacanta

Sarbatori Pascale in siguranta cu noile oferte de transport de la Nicktrans

Odata cu apropierea sarbatorilor Pascale, oamenii incep sa isi faca planuri cu privire la vacante, excursii si calatorii, pentru a se bucura de cele mai frumoase clipe din timpul liber alaturi de cei dragi. Pentru ca o astfel de iesire sa fie intr-adevar de vis, calatorii apeleaza la ora actuala la Nicktrans, compania de transport intern si international de persoane, ce are in prim plan confortul si siguranta clientilor care apeleaza la serviciile si produsele puse la dispozitie atat in zona Sucevei, cat si a intregului teritoriu al tarii.

Nimic nu se compara cu o drumetie in adevaratul sens al cuvantului care sa implice un drum linistit catre destinatia mult dorita, fapt pentru care Nicktrans reuseste cu succes sa multumeasca inca din anul 2004 un numar impresionant de clienti ce nu au ezitat sa apeleze la aceste servicii si cu alte ocazii.

In aceasta perioada a anului, a sarbatorilor Pascale ortodoxe, toata lumea isi doreste sa evadeze din cotidian si sa se refugieze intr-o tara straina, la cei mai buni prieteni sau la vechi cunostinte. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, este necesar ca acestia sa apeleze la firma de transport international ce este intr-adevar capabila sa isi duca la bun sfarsit sarcinile, astfel incat clientii sa se simta pe deplin multumiti.

Inchirieri de autocare si microbuze pentru grupurile mari

De cele mai multe ori, atunci cand se doreste a se porni intr-o calatorie de vacanta, oamenii obisnuiesc sa mearga insotiti de persoanele apropiate, tocmai pentru a putea impartasi bucuria si entuziasmul calatoriei. Nicktrans sustine in totalitate astfel de excursii, fapt pentru care pune la dispozitie posibilitatea de inchiriere a autocarelor sau microbuzelor clasificate cu doua sau trei stele. De altfel, grupurile organizate sau agentiile de turism ce doresc sa se deplaseze intr-o destinatie de vis, opteaza pentru inchirierea autovehiculelor puse la dispozitie de Nicktrans, la cele mai avantajoase costuri.

In momentul in care exista un grup de turisti care porneste la drum cu ajutorul companiei de transport intern si international de persoane, calatorii au ocazia sa negocieze tarifele impuse de firma, fapt pentru care se vor putea bucura de o calatorie sigura, dar si accesibila ca pret. Noile oferte de pret ale companiei Nicktrans sunt mult mai avantajoase pentru adulti, dar si pentru seniori, ce pot economisi la calatoriile tur-retur rezervate.

In aceasta lume exista extrem de multe tari care cu siguranta merita vizitate de oricine, astfel ca in niciun caz nu trebuie de evitat arhitecturile Austriei, romantismul Frantei, civilizatia Germaniei, punctele turistile ale Angliei, frumusetile Italiei sau amabilitatea locuitorilor Spaniei.

Pentru a-ti putea indeplini visul de a vizita cele mai frumoase tari, precum si orase din Romania, rasfata-te cu ocazia sarbatorilor pascale, cu un sejur in unele din cele mai iubite zone ale Europei alaturi de Nicktrans. Cu toate acestea, si Romania este o tara minunata ce nu trebuie evitata sub nicio forma, tocmai datorita faptului ca acest loc este pe cat de bogat din punct de vedere natural, pe atat este de fascinant din punct de vedere cultural.

Pentru ca dorintele clientilor sa fie indeplinite in totalitate, Nicktrans pune la dispozitie o gama larga de servicii destinate in totalitate calatoriilor de vis, precum: rezervari bilete de avion si autocar, asigurari medicale pentru calatoriile in strainatate, sejururi pe lotoral sau in statiunile montane, tratamente balneo-medicale, tururi si circuite, precum si multe altele.

O astfel de sarbatoare ce are la baza un puternic mesaj emotional trebuie sa vina impreuna cu o detasare fata de stresul de zi cu zi, astfel ca, cea mai buna solutie o reprezinta calatoriile oferite de compania de transport national si international de persoane Nicktrans.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea