Social

#sarah palin #obama #colaborare

Sarah Palin ar vrea sa colaboreze cu Obama

Fosta candidata republicana la vicepresedintie Sarah Palin s-a declarat miercuri dispusa sa lucreze cu Barack Obama cand acesta va fi investit in functie, in 20 ianuarie, relateaza AFP.

"Ar fi o onoare sa il ajut si sa il sustin pe noul nostru presedinte si noua administratie ", a declarat ea intr-un interviu acordat CNN. Palin ar fi dispusa sa colaboreze cu noua administratie democrata in special pentru "independenta energetica , securitatea energetica de care este nevoie pentru tara".

Palin a revenit asupra criticilor dure pe care le-a formulat la adresa lui Obama in timpul campaniei, cand l-a acuzat ca este prieten cu teroristii. Ea s-a declarat in continuare ingrijorata de relatiile dintre Obama si Bill Ayers, un fost activist de extrema stanga a carui grupare a fost la originea unui val de atentate cu bomba desfasurate la Washington in anii '60.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea