Social

#copil #bruscat #angajat #protectia copilului #lovit #dambovita #executor #agresat

Sapte micuti, loviti si bruscati de angajati de la Protectia Copilului

Sapte copii din Dambovita au fost loviti si bruscati chiar de angajatii de la protectia copilului care au descins in mijlocul familiei pentru a-i lua pe cei mici din mijlocul parintilor decazuti din drepturi.

Executorul sentintei, impreuna cu asistentii de la Protectia Copilului se comporta mai degraba ca niste recuperatori , decat ca niste salvatori, arata Antena 3.

"Ma, nu fiti ciobani, ma! Lasati liniste copiilor. Ii imbrac eu si ii aduc. Nu v-am spus asa? Nu mai puneti mana!", striga tatal, in timp ce copiii plangeau si tipau.

"Noi am avut niste certuri in familie , din cauza lipsurilor. S-a ajuns la Politie, de-acolo la Protectia Copilului", a spus Florin Aliman, citat de aceeasi sursa.

De aici, pana la decaderea drepturilor parintesti nu a mai fost decat un tribunal si o ordonanta prezidentiala.

Pe de alta parte, copiii care aveau atata nevoie de salvare aratau bine imbracati si hraniti si au fost mai degraba traumatizati de interventia autoritatilor decat de certurile parintilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea