Social

#ong #voluntariat #organizatie # saptamana nationala a voluntariatului

Saptamana Nationala a Voluntariatului, 9-15 mai 2011

Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru voluntariat in parteneriat cu RNCV - Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat si VOLUM - Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania anunta cea de-a zecea editie a evenimentului Saptamana Nationala a Voluntariatului.

saptamana nationala a voluntariatului se desfasoara in perioada 9-15 mai 2011 in toate comunitatile unde exista organizatii care implica voluntari, centre de voluntariat pe diverse teme si actiuni de voluntariat.

Si anul acesta, seria actiunilor de voluntariat SNV 2011 vizeaza:

  • protectia mediului si animalelor
  • sprijinirea celor dezavantajati
  • apararea drepturilor omului
  • infrumusetarea si dezvoltarea comunitatii
  • promovarea valorilor culturale
  • educatie
  • sport si stil de viata sanatos .


Daca esti o organizatie, o institutie sau un grup de initiativa, planifica impreuna cu echipa de voluntari a organizatiei tale o actiune de voluntariat public pentru comunitatea locala!

INSCRIE activitatile planificate de organizatia ta pentru a marca SNV 2011 pe www.voluntariat.ro, la sectiunea Calendar.
 

De ce sa participi la SNV 2011?
 

Pentru ca te alaturi miscarii SNV impreuna cu alte organizatii, iti promovezi evenimentul, atragi voluntari, simpatizanti si presa. Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat vine in sprijinul activitatilor de voluntariat afiliate la SNV cu materiale promotionale: tricouri, postere, baloane, bratari si plase personalizate cu imaginea SNV 2011.

Materialele vor fi distribuite organizatiilor care isi inscriu activitatile de voluntariat in Calendar si care opteaza pentru acest lucru in formularul online. Materialele vor fi alocate in ordinea inscrierii organizatiilor in Calendar, pana la epuizarea stocului disponibil.
Cantitatile specifice vor fi stabilite in functie de relevanta si amploarea activitatilor de voluntariat inscrise in Calendar.
 

Vrei sa te implici ca voluntar?
 

Contacteaza o organizatie din localitatea ta, mobilizeaza un grup de prieteni si propune-le o actiune de voluntariat pentru a marca SNV 2011 sau intra pe www.voluntariat.ro la sectiunea Calendar pentru a identifica o activitate deja planificata!
 

Faci parte din presa sau ai un blog?
 

Daca faci parte din presa sau ai un blog, scrie despre acest eveniment, pentru a atrage sub umbrela SNV cat mai multe organizatii, institutii si firme care sa implementeze actiuni publice de voluntariat in beneficiul comunitatilor lor, voluntari care sa se mobilizeze in decursul acestei saptamani si sa se implice in programe de voluntariat pe tot parcursul anului si presa care sa reflecte si sa scoata in evidenta povestile voluntarilor si organizatiilor din spatele lor.

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea