Social

#cuptor #temperaturi #canicula

Saptamana incepe cu 37 grade C

Meteorologii anunta ca vom avea parte de un inceput fierbinte de saptamana. Miercuri vor aparea ploi, insotite, pe alocuri, de grindina . Dupa ce, saptamana trecuta, termometrele au aratat valori termice care au depasit 30 de grade Celsius , astazi si maine ne asteapta zile cu adevarat fierbinti.

Potrivit meteorologilor, temperaturile maxime vor depasi 37 de grade Celsius , in special in sudul tarii. Canicula se va mai domoli abia spre mijlocul saptamanii, cand temperaturile vor scadea usor, iar instabilitatea atmosferica se va manifesta prin ploi insotite de intensificari ale vantului, descarcari electrice si, pe alocuri, grindina.

Totusi, valorile termice maxime anuntate de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru miercuri vor atinge, in sud si sud-est, 33 de grade Celsius.

Temperaturi periculoase

De altfel, conform prognozei pe trei luni emise de ANM, luna lui „Cuptor“ se anunta mai fierbinte decat in mod obisnuit. Zilele caniculare vor fi insotite de nopti fierbinti, cu minime termice care vor depasi 20 de grade Celsius. Mai mult, in regiunile sud-estice precipitatiile vor fi putine.

Nici pentru august temperaturile nu vor sa se incadreze in limite normale, in cele mai calde zile fiind asteptate maxime de peste 35 de grade Celsius.

Continuarea in Evenimentul Zilei


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea