Social

#vremea bucuresti #prognoza meteo #vremea

Saptamana incepe bine. Ne pregatim sa spunem "adio" ploilor

Vremea isi leapada la inceputul acestei saptamani fata capricioasa si intra intr-o evolutie normala pentru aceasta perioada din an. In prima zi a saptamanii vom mai fi asaltati de precipitatii razlete, dar tendinta generala este de imbunatatire a conditiilor atmosferice. Iata cum va decurge acest inceput de saptamana!

Luni avem sanse mari sa fim udati de ploile care mai zabovesc in jumatatea sudica a tarii. Sunt sanse de ploaie in Dobrogea si in Bucuresti. In restul tarii, cerul este predominnt noros, cu temperaturi medii de 5-7 grade celsius.

Situatia se schimba incepand cu a doua zi a intervalului, cand soarele si face aparitia in majoritatea regiunilor Romaniei. Norii mai stationeaza deasupra Moldovei, dar sansele de precipitatii sunt reduse. Valorile termice in jumatatea de sud a Romaniei se indreapta spre 7-8 grade Celsius, temperaturi mai scazute, de aproximativ 3 grade, fiind intalnite doar in Crisana, Maramures si nordul Moldovei.

Vremea se incalzeste incepand cu ziua de miercuri, cand mercurul din termometre atinge valori de 10 grade celsius la malul marii. In restul tarii, maximele termice se incadreaza in intervalul 5-8 grade celsius. Doar cateva ploi sporadice intalnite in zona Olteniei vor strica aspectul acestei zile frumoase.

Foto: centralpark.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea