Social

#conditii meteo #starea vremii #vremea #ploi #vremea in tara #vremea in bucuresti

Saptamana cu vreme capricioasa. Vezi cum arata prognoza in urmatoarele zile!

Vara se ascunde pentru cateva zile intr-un strat de nori de ploaie. Nu vom scapa de amenintarea precipitatiilor pentru inca trei zile. Vremea urata va fi intalnita in toata tara, in unele zone luand chiar aspectul unor furtuni puternice.

Litoralul nu scapa de amenintarea ploilor pana joi, in cursul zilei de astazi fiind posibile intensificari ale vantului si caderi de grindina in Dobrogea. Temperatura va oscila in jurul valorii de 23 de grade, noaptea coborand pana la 18 grade Celsius.

Vremea va fi rece si in Bucuresti si jumatatea sudica a tarii, valorile pentru intreg intervalul acestui inceput de saptamana fiind cuprinse intre 20-23 grade Celsius. Furtunile ameninta sud-vestul tarii, Craiova, Slatina si Ramnicu Valcea urmand sa se confrunte cu vijelii puternice si averse de ploaie.

In zona montana, temperaturilor vor cobora mult sub media caracteristica acestei perioade: 13 grade la Sinaia, 16 la Predeal si 17 grade in Brasov. Pe timpul noptii, in zonele montane, mercurul din termometre va cobora in jurul valorii de 10 grade.

Foto: deviantart.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea