Social

#produse alimentare #saptamana americana lidl #produse lidl #snacks-uri americane

Saptamana americana la LIDL

Produsele specifice bucatariei americane sunt extrem de delicioase si greu de refuzat. Insa dincolo de acest lucru, produsele alimentare americane sunt cam dificil de gasit pe piata, mai ales toate concentrate in acelasi loc. In acest sens, LIDL pune la dispozitia noastra o perioada de cumparaturi cu tematica, intitulata "Saptamana Americana".

Saptamana americana se desfasoara incepand de azi, 27 februarie, si se va evidentia printr-o serie de produse alimentare greu de refuzat. Magazinul va pune la dispozitie cateva produse alimentare specific americane pentru toti consumatorii care vor sa aiba o alimentatie cat mai diversificata.

Daca vei merge in magazinele LIDL in perioada urmatoare vei gasi peste 45 de produse alimentare, printre care: carne tocata si chifle pentru hamburger, crema de branza cu verdeturi, carnaciori hot-dog, unt de arahide, mustar in stil american, diverse sortimente de tortilla sau de sosuri americane, chipsuri, popcorn, briose, sucuri de merisoare, file de pui, burger sau diverse sortimente de pizza, nuggets, coaste si snacks-uri.

Iata cateva informatii esentiale despre produsele pe care le poti gasi la promotie, in oferta acestei saptamani tematice, in reteaua de magazine LIDL.
 

Snacks-uri americane , congelate


Atunci cand esti grabit si nu ai timp, dar nici rabdare sa prepari ceva de mancare, ai la indemana sortimentele de snacks-uri americane, congelate. Ai de ales intre hamburgeri, cheeseburgeri si hot-dog. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti produsul preferat din congelator, sa il incalzesti cateva secunde la cuptorul cu microunde si sa te bucuri de o gustare satioasa si gustoasa in numai cateva minute.

Pret: 9.99 ron

Carnaciori Hot Dog

Cu siguranta ai momente in care ti se face brusc pofta de un hot dog, asa ca cel mai bine este sa fii pregatit. La LIDL vei gasi carnaciori gata pregatiti pentru a face fata poftelor tale si pentru a-ti rasfata papilele gustative in numai cateva clipe. Nu uita de chiflele speciale si de sosuri.

Pret: 9.99 ron



Chifle si carne pentru hamburger


Invita-ti prietenii in vizita si rasfata-i cu un hamburger specific american. La LIDL vei gasi pungi de cate 6 chifle cu susan si carne tocata de vita sau porc, gata pregatita pentru a fi pusa pe gratar si pentru a forma apoi cel mai grozav hamburger pe care l-ai mancat vreodata.

Pret chifle: 4.49 ron
Pret carne pentru hamburger: 7.99 ron


Briose - diverse sortimente


Stim ca iti plac briosele, dar in acelasi timp suntem convinsi de faptul ca nu ai intotdeauna rabdarea necesara (si poate nici toate ingredientele la indemana) pentru a prepara un aluat perfect pentru briose. La LIDL vei gasi un perfect, gata preparat, care asteapta doar sa fie mixat, bagat in cuptorul incins si devorat alaturi de intreaga familie. In functie de preferintele tale, vei gasi mix pentru briose in 3 variante: de ciocolata, cu fulgi de ciocolata si cu fructe de padure.

Pret: 7.99 ron

Tot la LIDL vei gasi, in saptamana care urmeaza, diverse feluri de tarte, dar si tortilla umplute.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea