Social

Sandra Izbasa, aur la sol

Dupa performanta de sambata, in urma careia Romania a cucerit titlul la echipe, ziua de duminica a inceput bine si nu prea pentru delagatia „tricolora” dar a continuat cat se pare de frumos, cu un aur la sol pentru Sandra Izbasa .

Prima care a urcat pe podium a fost Steliana Nistor . Gimnasta noastra a castigat medalia de argint in cadrul probei de paralele. Steliana a obtinut un punctaj total de 15.8, in timp ce medalia de aur i-a revenit rusoaicei Ksenia Semenova, cu un punctaj de 15.9. Podiumul a fost completat de o alta reprezentata a fostului spatiu sovietic, ucraineanca Daria Zgoba, cu 15.625.

Dupa nici 60 de minute, a venit randul unei alte reprezentante de-a noastre sa fie medaliata. Sandra Izbasa a obtinut nota 15.450 in finala la barna si a devenit astfel vicecampioana europeana. Sportiva noastra s-a aflat la egalitate cu ucraineanca Alina Kozich. Aurul i-a revenit senzationalei Ksenia Semenova, proaspata campioana de la paralele impunandu-se si la barna.

Satisfactia avea sa vina la proba de sol, unde Romania a fost reprezentata de Anamaria Tamarjan si de Sandra Izbasa. Obtinand 14.975, Anamaria s-a clasat pe pozitia a treia, iar Sandra, notata cu 15.775, a castigat mult asteptata medalie de aur , cu o evolutie aproape perfecta, incununand pentru Romania ultima zi a Europenelor de gimnastica.

Competitia continentala de la Clermont-Ferrand s-a terminat asadar fericit pentru noi: doua medalii de aur - una la echipe si una la sol -, doua de argint - la paralele si barna - si una de bronz - la sol. Evident, putea fi mai bine! Dar, tinand cont de circumstante si de premise, putea fi mult mai rau...


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea