Social

Sandoi a preluat pe FC Vaslui

Patronul echipei FC Vaslui , Adrian Porumboiu , a declarat, ieri, agentiei Newsin, ca a ajuns la o intelegere cu selectionerul echipei nationale de tineret, Emil Sandoi , pentru a prelua postul de antrenor al gruparii moldovene, urmand ca in cursul zilei sa semneze actele.

Sandoi va semna un contract valabil pana in vara, cu drept de prelungire, si va ramane si in functia de selectioner al reprezentativei de tineret, conform intelegerii cu Porumboiu , urmand sa fie ajutat de Florin Constantinovici.

"E un tehnician foarte bun si sper sa se plieze pe ceea ce dorim noi. Am ajuns momentan la un acord verbal cu el si azi va semna contractul. Va fi antrenor cel putin pana la vara si apoi vom vedea. Sandoi va ramane si la reprezentativa de tineret in tot acest timp", a spus Porumboiu.

In varsta de 43 de ani, Emil Sandoi a mai pregatit in Liga I formatiile Universitatea Craiova si Pandurii Targu Jiu , iar din 2006 este selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei. "Intr-o proportie foarte mare sunt noul antrenor de la FC Vaslui. Inca nu am semnat nimic, dar am ajuns la un acord de principiu. Voi avea o intalnire cu domnul Porumboiu pentru a stabili toate detaliile. In momentul de fata nu am nicio actiune cu nationala de tineret si de aceea vom vedea ce se va intampla din vara", a confirmat si tehnicianul.

Sandoi il va inlocui la FC Vaslui pe Dorinel Munteanu, care a fost demis duminica seara din functie in urma partidei pierdute pe teren propriu cu Steaua, scor 0-1.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea