Social

Sanda Ladosi, paralela cu Sting

Cantareata Sanda Ladosi a revenit pe piata muzicala cu melodii mai ritmate si o imagine sexy si siliconata, prelucrata in decursul a patru ani de zile. Noul ei album "Khalini" este o combinatie de stiluri si influente muzicale moderne, dar piesa de rezistenta este melodia dance cu tenta orientala, interpretata in colaborare cu Jamal (cantaret libanez descoperit de manelistul Costi Ionita) care da titlul albumului si din cauza careia Sanda spune ca a fost acuzata ca "s-a apucat de manele ". "Nu cant manele. Nu vreau sa fiu nesimtita, dar si Sting a cantat "Desert Rose" cu Cheb Mami (nr.: interpret algerian), o piesa cu influente orientale, si nu a fost acuzat ca a cantat manele", a precizat cantareata.

TABACITA

Se pare ca Sanda Ladosi nu a uitat si nu a iertat rautatile a caror tinta a fost atunci cand a reprezentat Romania la Eurovision. Cantareata ne-a declarat ca este mandra de prestatia ei muzicala de atunci si ca a reusit sa depaseasca momentul, demonstrand ca "s-a tabacit" in showbizul romanesc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea