Social

#Black Friday 2021 #black friday #campanie black friday # oferte black friday

Sanatatea, domeniu de interes de Black Friday 2021 pentru romani

Spre deosebire de anii trecuti in care romanii isi indreptau atentia mai mult spre articole electrice si electronice, dar si spre beauty, anul acesta se observa deja o tendinta crescuta pentru accesoriile de sanatate.

 

Mastile de protectie, cele mai cautate

Obligativiatea de a purta masti de protectie este, de departe, motivul pentru care cei mai multi le cumpara. Este adevarat ca exista mai multe tipuri de masti de protectie, insa cele mai bune masti de protectie sunt mastile medicinale de unica folosinta, acestea dovedindu-si o eficienta crescuta in protejarea impotriva coronavirusului.

Multa lume prefera insa mastile de protectie reutilizabile. Acestea, desi nu ofera o protectie la fel de mare, pot fi reutilizate, dupa spalare si dezinfectare. Motivul pentru care sunt dorite de multa lume este insa design-ul acestora care este atat de vast. De la culori radiante, la modele florale, imprimeuri cu forme geometrice, peisaje, animale si nu numai.

Cum ingrijesti mastile reutilizabile

Cand alegi insa masti reutilizabile este important sa stii cum sa le ingrijesti corect pentru a nu se transforma intr-un adevarat focar de infectie. Acestea, chiar daca sunt reutilizabile, trebuie spalate dupa fiecare purtare. Este important ca in momentul in care dai masca jos sa o depozitezi, pana la spalare, intr-un loc sigur, deoarece, potrivit cercetatorilor virusii pot ramane pe materialele textile pana la 7 zile. Departamentul de Sanatate Publica din California (CDPR) recomanda sa ai un sac sau o cutie in care sa tii masca pana cand o speli.

Partea cea mai buna este ca un set de masti reutilizabile pot fi spalate cu usurinta la masina de spalat. Se recomanda folosirea unui detergent pentru masina cu dezinfectant si spalarea mastilor la temperaturi de minim 60 de grade. Dupa spalare, este indicat sa calci masca, astfel incat orice urma de virusi sau microbi ramanse pe acestea sa fie distrus.

Dezinfectantii si manusile de protectie, la fel de cautate

Dezinfectantii pentru maini si suprafete sunt la fel de cautati de Black Friday. In to urmeaza apoi manusile de unica folosinta. Tendinta in crestere si interesul tot mai mare pentru aceste produse este dat tot de situatia pandemica actuala, care a lovit pe neasteptate o lume intreaga. Cautate sunt si pulsoximetrele, testele rapide de Covid, sau termometrele

Produsele pentru slabit si suplimentele la mare cautare de Black Friday 2021

Cand vine vorba despre cele mai cautate articole sanatate Black Friday 2021, pe lista se afla se afla si articolele destinate siluetei. De la ceaiuri care ajuta la slabit si detoxifiere, la suplimente care ajuta in procesul de pierdere in greutate si produse proteice, sunt de asemenea, intens cautate.

Romanii mai cauta in aceasta perioada si vitamine si minerale care ajuta la intarirea sitemului imunitar, articole care erau intens cautate si inainte de pandemie. Acum insa, cererea pentru acestea a crescut proportional.

  FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea