Social

#sanatate #boli #studiu sanatate #simptome boala

Sanatatea arata frumos. Iata de ce boli scapi daca esti sexy!

Nu doar ca arata bine, dar mai scapa si de o multime de boli, au constatat cercetatorii americani de la Universitatea din Cincinnati despre oamenii atragatori, analizand riscul de declansare al bolilor la persoanele cu o infatisare atractiva. Pentru persoanele frumoase, sansele sunt intr-adevar reduse de a dezvolta o serie de afectiuni.


15.000 de participanti cu varste intre 24 si 35 de ani au fost inclusi in studiul stiintific care a aratat ca persoanele frumoase muncesc mai putin, sunt mai vesele, iar riscul de a dezvolta boli psihice pe parcursul vietii este redus in cazul lor.

Cercetatorii au analizat evolutia starii de sanatate a fiecarui participant incepand de la varsta de 10 ani. Categoriile de incadrare a acestora au fost: foarte atractiv, atractiv, obisnuit, neatractiv si respingator.

Efectele frumusetii nu se resimt doar asupra starii psihice, au constat cercetatorii. Astfel, riscul de a dezvolta astm, diabet, hipertensiune este redus in medie cu 19% la persoanele considerate sexy.

Foto: forwallpaper.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea