Social

#smartphone #amoled #samsung galaxy s5 #procesor Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 vine in doua versiuni

Galaxy S5, flagshipul celor de la Samsung, este tot mai aproape de lansare, iar cei la Sammobile scriu ca noul smartphone va fi disponibil in doua variante, una de plastic si una de metal, intocmai ca rivalul de la Apple.

Potrivit sursei citate, Samsung Galaxy S5, in varianta cu carcasa de metal, va costa in jur de 800 de euro, in timp ce varianta de plastic va costa 650 de euro.

In concordanta cu zvonurile de pana acum, se pare ca display-ul noului Galaxy S5 va fi de tip AMOLED, cu o rezolutie de 2560×1440 pixeli. Nu se cunosc detaliile despre dimensiunea ecranului, insa acesta s-ar putea sa fie in jurul a 5.25 inchi.

Camera foto a smartphone-ului va avea 16 megapixeli, desi nu este clar daca va exista si un stabilizator optic de imagine. Versiunea de top, cea in carcasa de metal, va beneficia de procesorul Exynos 6, in timp ce varianta mai ieftina se va baza pe chipul Snapdragon 805.

Sursa foto: notebookcheck.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea