Social

Samitu’ NATO ma enerveaza ingrozitor

Imi place dulceata de trandafir. O lingurita, doua, poate trei. Dar cand trebuie sa inghit un borcan intreg, mi se face greata. Asa e si cu samitu’ asta.

La inceput a fost distractiv : vine Putin, Bush se duce la Neptun si face poze cu marea si cu marinarul Basescu, cu un pic de noroc ar fi putut sa ne viziteze si Carla Bruni , impreuna cu sotul.

Dar avem un talent nemaipomenit - poate l-am mostenit de la comunisti - de a ineca in festivism orice manifestare cat de cat interesanta. Jurnalele de stiri sunt invadate de morse competente care stiu de pe acum ce va decide Franta, desi, probabil, nici Sarkozy insusi nu a luat o hotarare finala. O armata de fosti ministri de externe se plimba din post in post si spun ce frumoasa ar fi fost Romania daca ei n-ar fi fost trimisi la pensie. Pe strazi, jandarmii nervosi fugaresc pietonii nevinovati, in absenta teroristilor. Cativa adolescenti prapaditi, botezati „anarhisti“, au fost saltati de politie fara prea multe explicatii - „curt constitutional, dar umfla-l“.

 

Continuarea in Evenimentul Zilei


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea