Social

Sambata, Mihai Traistariu i-a cantat mamei sale pentru ultima oara

Succesul lui Mihai Traistariu de la Eurovision a fost umbrit de moartea mamei sale. Sambata seara, Mihai i-a cantat fiintei dragi pentru ultima oara. Natalia Traistariu a decedat ieri dimineata, in urma unui atac de cord .

Mihai a plecat spre Atena cu gandul sa-i faca o bucurie mamei sale, obtinand un loc cat mai bun in concursul Eurovision. Fiinta care l-a adus pe lume l-a sustint pe cantaret, de pe patul de spital. Din nefericire, cei doi nu s-au putut bucura de recunoasterea internationala a vedetei noastre prea multe zile.

Natalia Traistariu a decedat ieri dimineata, in urma unui atac de cord. Ea era internata la Spitalul Fundeni, unde se afla in coma profunda in urma unei hemoragii digestive. Medicii au incercat sa o resusciteze, insa nu s-a mai putut face nimic, au declarat surse din apropierea lui Mihai Traistariu.

El era oarecum pregatit, se astepta. Este devastat, dar nu vrea sa fie cocolosit, sustin sursele citate. Cantaretul vrea sa participe in continuare la turneele programate, deoarece acest lucru si l-ar fi dorit si mama sa.

Natalia Traistariu suferea de ciroza hepatica si, in urma unei hemoragii digestive, a fost internata la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Marti dimineata a intrat in coma si a fost adusa la Spitalul Fundeni din Bucuresti in stare critica , informeaza Mediafax.

Avea nevoie de 140.000 de euro
Reprezentantul Romaniei la Eurovision, Mihai Traistariu, a cantat cu gandul la mama sa. Putini stiu ca solistul avea probleme grave in familie, mama lui, Natalia Traistariu, era diagnosticata de ani buni, cu ciroza hepatica. Natalia avea nevoie de un transplant de ficat , operatie care se ridica la suma de 140.000 de euro.

Plang in fiecare seara, fara ca nimeni sa stie si nu stiu ce as putea sa fac sa-mi salvez mama. Chiar imi doresc sa fac un duet cu mama mea, caci canta foarte frumos, dar pana atunci trebuie sa gasesc solutia vindecarii ei, spunea Mihai inainte cu cateva zile de concursul Eurovision. La randu-i, Natalia Traistariu spunea ca este foarte mandra de fiul sau si ca il va sustine pe tot parcursul carierei sale.

Lacrimi si flori pentru cei dragi
Necazurile se tin lant pentru participantii Romaniei la concursul Eurovision. Prima care a fost lovita de ghinion a fost Luminita Anghel, al carei tata grav bolnav s-a stins din viata cu cateva zile inainte de concurs. Desi era in doliu, solista a plecat la Kiev unde a facut performanta alaturi de trupa Sistem, ocupand un onorabil loc trei.

Anul acesta, blestemul a lovit din nou. Seful delegatiei noastre la Eurovision, Dan Manoliu, si-a pierdut mama chiar in ziua in care trebuia sa plece la Atena, alaturi de Mihai Traistariu.

Cand lucrurile incepusera sa se aseze pe un fagas normal si toate necazurile din jurul Eurovisionului pareau a fi o simpla coincidenta, Mihai a fost lovit si el de blestem.

Cel care a daruit romanilor, prin performanta de la Atena, o mare bucurie, a suferit o mare pierdere. Mama sa a decedat.

"Plang in fiecare seara, fara ca nimeni sa stie si nu stiu ce as putea sa fac sa-mi salvez mama. Chiar imi doresc sa fac un duet cu mama mea." Mihai Traistariu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea