Social

#venituri #ministerul sanatatii #soferi #salarii #medici

Salariul unui sofer, mai mare decat cel al unui medic primar

Soferii din cadrul Ministerului Sanatatii au salarii care, in unele cazuri, sunt mai mari decat ale unor medici specialisti. Potrivit tabelului cu venituri nete salariale din luna ianuarie 2013, postat pe site-ul Ministerului Sanatatii, un sofer a castigat 3.266 de lei, salariul fiind asemanator cu cel al unui sef de serviciu, noteaza capital.ro.

Comparand tabelul cu veniturile realizate in luna decembrie de cadrele medicale de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, se observa ca un medic primar, profesor in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", a castigat mult mai putin (2.885 lei).

In urma cu doi ani, Ministerul Sanatatii a fost in centrul unui alt scandal, dupa ce s-a descoperit ca un sofer a castigat in luna noiembrie 2.198 de lei, de aproape doua ori mai mult decat in luna iunie, inainte de reducerile salariale de 25% aplicate tuturor bugetarilor.

Sursa foto: transilvanialive.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea