Social

#salariu #antrenor #marius lacatus #steaua bucuresti

Salariul lui Marius Lacatus: 300.000 de euro pe sezon

Gigi Becali, finantatorul F.C. Steaua, a declarat ieri, ca a negociat rapid cu Marius Lacatus,  noul antrenor al stelistilor, oferindu-i un salariu asemanator cu al lui Victor Piturca, adica aproximativ 300.000 de euro pe sezon.

"Cel mai mult apreciez caracterul lui. Am negociat trei-patru chestii, adica a fost vorba de salariu, i-am spus «Asta e salariul». Nu mai puteam sa-i spun un acum. Se simtea si el jignit, lui Piturca atat si lui?", a marturisit Becali.

Marius Lacatus a invatat din celelalte experiente la carma echipei Steaua Bucuresti si i-a impus lui Becali o singura conditie . "Singura conditie a fost sa-l las in pace pana la finalul campionatului. Si, la final, a zis ca el stie despre ce e vorba, tragem linie, Liga Campionilor, campionatul. «Sunt acolo, raman, continuam, nu, imi vad de treaba mea». Eu zic ca in primele mandate i-a lipsit exigenta. Am spus asta dintotdeauna si acum i-am spus iar. Daca vrea sa reuseasca, sa fie mai exigent . Acum ii avem pe Lacatus, cel mai mare simbol, si pe Duckadam . Ei sunt cele doua simboluri ale Stelei",   a precizat patronul clubului din Ghenea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea