Social

Sahtior nu a inchis lista achizitiilor

Jucatorul Cosmin Barcauan a fost prezentat oficial la Sahtior Donetk, alaturi de alte patru achizitii ale echipei pregatite de Mircea Lucescu, informeaza site-ul oficial al clubului ucrainean. Barcauan, care a primit din mainile antrenorului Mircea Lucescu tricoul cu numarul 2, a declarat ca a avut mari emotii in meciul cu Dinamo Kiev, contand pentru Supercupa Ucrainei.

"Am fost titular in meciul cu Dinamo Kiev si am avut mari emotii. Bineinteles ca au existat cateva greseli, pentru ca am sosit la Donetk cu doar doua zile inainte de meci, dar am incercat sa evoluez cat mai bine pentru noua mea echipa", a spus Barcauan, care este al cincilea jucator roman al formatiei pregatite de Lucescu, dupa Flavius Stoican, Razvan Rat , Daniel Florea si Ciprian Marica. Ceilalti patru jucatori prezentati au fost mijlocasul brazilian Francelino Matuzalem, fundasul ceh Tomas Hubschmann, portarul Jan Lastuvka si mijlocasul brazilian Joao Batista.

Tehnicianul roman i-a informat pe jurnalistii prezenti la conferinta de presa despre planurile sale de viitor legate de echipa Sahtior Donetk. "Trebuie sa aratam suporterilor ca suntem un club serios. Acesti jucatori au venit aici pentru ca Sahtior este o echipa puternica, cu traditie, despre care a inceput sa se vorbeasca in lume. Vom dobandi imaginea unei echipe puternice in baza rezultatelor pe care le vom obtine, in special, dar si datorita noilor achizitii.

Inca nu avem forta unor echipa ca Real Madrid, Manchester United sau Juventus Torino, dar trebuie sa luptam pentru a deveni un club puternic in Europa", a spus antrenorul roman. Lucescu a adaugat ca patronul clubului Sahtior, Rinat Ahmetov, a facut eforturi serioase pentru achizitionarea acestor cinci jucatori de clasa. "De exemplu, Matuzalem a primit oferte de la cluburi ca Juventus sau AS Roma. Pe Batista il cunosc de cand juca la Galatasaray, iar pe Barcauan il stiu de la Dinamo Bucuresti .

Am incredere in el ca va sprijini echipa. Inainte a jucat ca atacant, dar acum evolueaza pe postul de fundas. Este rapid, joaca bine cu capul, poate deposeda usor adversarul", a mai spus Lucescu. Tehnicianul echipei ucrainene a adaugat, de asemenea, ca lotul de 24 de jucatori nu este inca definitiv si ca pana la incheierea perioadei de transferuri, pe 31 august, este posibil sa mai apara modificari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea