Social

Sahtior Donetk a castigat Cupa Ucrainei

Sahtior Donetk a castigat aseara pentru a sasea oara Cupa Ucrainei, dupa ce a invins Dinamo Kiev , scor 2-0.

Trupa lui Mircea Lucescu a trecut de formatia lui Tiberiu Ghioane , dupa un meci in care cinci jucatori au vazut cartonasul rosu.

Antrenorul roman nu a parut foarte fericit de victorie fiind foarte ingrijorat de absentele lui Brandao, Iezerski si Gladki din etapele urmatoare din campionat, care se anunta foarte tensionate. Pentru Sahtior au inscris Gladki si Gai.

Au fost primiti regeste


Dupa meciul disputat in localitatea Harkov, jucatorii lui Sahtior au fost primiti acasa la Donetk regeste. Autoritatile au instalat in centrul orasului o scena unde echipa a aratat suporterilor medaliile si trofeul.

“Cred ca a fost cel mai tensionat meci al anului, dar era normal ca s-au intalnit cele mai bune echipe din Ucraina. Una peste alta, am meritat victoria, dar a fost greu, mai ales dupa ce Brandao a fost eliminat. Am castigat trofeul, dar in urmatoarele meciuri nu ma pot baza pe patru jucatori importanti", a declarat Lucescu.

Sahtior si Dinamo Kiev sunt in lupta si pentru titlu. Cu doua etape inainte de final, Donetk se afla pe primul loc, cu un punct in fata celor de la Kiev.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea