Social

#"The Thrill of the Chase" #comoara Forrest Fenn # Forrest Fenn #comoara ascunsa #comoara

Sadism de milionar. A ascuns o comoara, iar zeci de mii de oameni o cauta

De 5 ani, zeci de mii de persoane incerca sa gaseasca o comoara estimata la 2 milioane de dolari si ascunsa de un colectionar de arta in New Mexico, conform realitateatv.net.

Motivul pentru care Forrest Fenn, in varsta de 84 de ani, a decis sa faca acest lucru este neobisnuit. Povestea a inceput in 2011, cand multimilionarul america, pe atunci bolnav de cancer, a vrut sa faca unui om obisnuit un cadou valoros inainte de a muri.

Sursa foto: facebook.com

In prezent, barbatul sustine ca s-a vindecat de cancer, insa nu opreste vanatoarea de comori, mai ales ca aproximtiv 30.000 de persoane au cautat comoara vara trecuta si ca in vara 2015 vor fi aproximativ 50.000 de temerari.

"E o situatie in afara oricarui control", spune milionarul, citat de o televiziune afiliata ABC News. 

Barbatul nu a spus vreodata cat valoreaza comoara ingropata intr-o cutie, dar Departamentul de Turism din New Mexico spune ca valoarea este de aproximativ 2 milioane si contine sute de monede de aur, pepite de aur, rubine, safire, smaralde, diamante, cateva sculpturi antice chinezesti din jad.


Indiciile in cartea scrisa chiar de el, "The Thrill of the Chase", dar spune ca acestea nu i-au ajutat pe cei care au vrut sa gaseasca comoara.
Au existat cateva persoane care au ajuns aproape de comoara, unii chiar la cateva sute de metri. Dar barbatul spune ca nu e deranjat nici daca ea va fi gasita maine, nici daca nu va fi gasita inca 100 de ani.
 

Sursa foto: telegraph.co.uk


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea