Social

#desene animate #tv #cartoon network

Sa-nceapa aventura la Cartoon Network

Baiatul Finn si cainele vorbitor Jake sunt cei mai viteji si mai aiuriti eroi de pe Taramul Ooo. Dar principala lor calitate este ca sunt neinfricati si sar in ajutorul tuturor celor care au nevoie...iar uneori ii ajuta si pe cei care n-au nevoie.

In fine...cei doi au parte de aventuri cat e ziua de lunga si nu sunt singuri. Faceti cunostinta cu Printesa Gumita cea geniala, care vorbeste doar in coreeana, cu Marceline, vampirita rock, cu Imparatul Ghetii, un tip destul de dezghetat, de altfel, care vrea o sotie dar nu gaseste, sau cu Domnita Unicubeu, care e jumatate unicorn, jumatate curcubeu.

Finn si Jake sunt mereu gata sa-nceapa aventura, oricare a fi ea. De exempu, in episodul Ochii, cei doi nu pot adormi din cauza unui cal ciudat care se uita fix la ei de pe dealul din fata casei. Dupa nenumarate incercari esuate de a-l alunga, Finn si Jake decid sa imbrace calul intr-un cstum de iepure, in speranta ca va veni un soim sa-l inhate.

In episodul Reverie intr-o zi ploioasa, imaginatia lui Jake o ia razna si tot ceea ce ii trece prin cap devine realitate. Singura sansa sa opreasca avalansa de dezastre este sa isi imagineze o masinarie de oprit imaginatia... In episodul Oceanul de frica, Jake ii prezinta lui Finn cel ingrozit de apa, "un plan in trei pasi, care il va vindeca de frica de la primul pas".

Umorul delicios al acestui serial, fie el de limbaj sau de situatie, uneori absurd, mereu molipsitor, va fi irezistibil pentru toata lumea. Cei mici se vor amuza de aventurile haioase ale celor doi prieteni nedespartiti, iar cei mari vor detecta si un strat mai adanc al umorului, care insoteste toate peripetiile lui Finn si Jake.

Cum ar zice cei doi prieteni, noul serial de la Cartoon Network e absolut " matematic !" De pe 16 mai, la 20:50!

Serialul a fost nominalizat la premiile emmy 2010, categoria "Outstanding Short-Format Animated Program".


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea