Social

S-au facut jocurile la Primaria Timisoarei

Executivul Primariei va fi intregit, pe langa primarul Gheorghe Ciuhandu, cu viceprimarii Adrian Orza ( APT ) si Sorin Grindeanu (PSD). Nici nu a apucat sa se usuce bine tusul de pe stampilele folosite pe buletinele de vot ca liderii partidelor politice au si pus la cale o colaborare pentru urmatorii patru ani.

Alianta Pentru Timis , alcatuita din PNTCD, PNL si FDGR, si PSD au incheiat, a doua zi dupa alegeri, un protocol de colaborare administrativa. Potrivit purtatorului de cuvant al PSD Timis, Viorel Bota, „situatia conflictuala din interiorul PD-L nu permite stabilirea unor relatii de colaborare sigura cu reprezentantii acestei formatiuni politice, iar comportamentul agresiv si aroganta dovedite de PD-L in ultimii ani si-au atins apogeul in timpul campaniei electorale. PSD nu doreste sub nicio forma sa se asocieze cu acest partid, iar APT si PSD au hotarat sa incheie un protocol in vederea promovarii de proiecte benefice Timisoarei si judetului Timis”.

De asemenea, Viorel Bota a mai declarat ca potrivit protocolului, Adrian Orza (APT) si Sorin Grindeanu (PSD) sunt nominalizati la functiile de viceprimari. Ei urmeaza sa fie votati la prima sedinta a Consiliului Local din mandatul 2008-2012, dupa validarea primarului si a consilierilor locali. Potrivit celor doua partide, aceasta colaborare era singura posibila pentru asigurarea functionarii Consiliului Local Timisoara si a Consiliului Judetean Timis.

Presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu , a declarat ca social-democratii il vor desemna ca viceprimar pe Sorin Grindeanu, iar ca vicepresedinte la Consiliul Judetean pe Marcel Mihoc.

Potrivit lui Sarbu, un post de viceprimar ii va reveni taranistului Adrian Orza, iar cel de-al doilea presedinte al Consiliului Judetean va fi liberalul Liviu Borha.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea