Social

S-a redeschis Targul Taranului Roman in Piata Amzei

Dupa succesul din decembrie 2007, se relanseaza piata producatorilor, realizata pentru prima data in Romania in cadrul proiectului Targului Taranului Roman.

Organizatorii, Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si Primaria Sectorului 1 al Capitalei, au anuntat programul pentru editia 2008: din 10 aprilie pana in 26 octombrie, la fiecare sfarsit de saptamana, sambata intre 10-17 si duminica, intre 8-14, in Piata Amzei.  

targul taranului roman urmareste redefinirea conceptului de piata, prin aducerea in acelasi loc a producatorilor de produse traditionale romanesti si a consumatorilor. Fata de o piata obisnuita, in acest loc vom putea sta de vorba direct cu producatorii pentru a afla de la ei povestea produselor, ce traditii locale pastreaza iar consumatorii isi pot reaminti gustul specific al alimentelor traditionale.

targul taranului Roman este un program mai amplu, care presupune si identificarea de noi produse traditionale, sprijinirea productiei celor deja confirmate prin oferirea unui cadru de ofertare, sesiuni de instruire pentru producatori, precum si instituirea unor reguli de piata in respectul celor europene.

Muzeul Taranului Roman este prezent in Piata Amzei cu un stand de carte.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea