Social

#prezervativ # placere sexuala #Electric Eel #impulsuri electrice #prezervativul placerii

S-a inventat prezervativul care stimuleaza placerea sexuala

Doi studenti americani de la Universitatea Georgia Tech au inventat un prezervativ inedit, care stimuleaza placerea in timpul actului sexual cu ajutorul impulsurilor electrice.

Desi este considerat singurul produs contraceptiv care protejaza impotriva bolilor venerice si are o eficacitate crescuta, prezervativul este ocolit si criticat de cupluri, care sustin ca diminueaza placerea in timpul actului sexual. Acest efect secundar nedorit va deveni istorie, datorita inventiei a doi tineri americani, care au dezvoltat un prezervativ electric. Acesta functioneaza asemenea unui vibrator, prin transmiterea de impulsuri electrice in timpul utilizarii lui, cu rolul de a spori placerea sexuala.

Prezervativul, numit de inventatori "Electric Eel" (tiparul electric), este dotat cu electrozi de mici dimensiuni, care, momentan, sunt activati cu ajutorul unei telecomenzi, prin intermediul unui soft de calculator. Tinerii inventatori doresc insa sa-l modifice si sa determine activarea impulsurilor electrice pe baza ratei respiratiei utilizatorului.

"Prezervativul placerii" se afla inca la stadiul de prototip, insa rezultatele remarcabile inregistrate de cei doi studenti care l-au testat si l-au declarat "placut, confortabil si excitant" i-au convins ca trebuie sa il lanseze pe piata.

Sursa foto: Chacha.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea