Social

#apuseni #showbiz #accident aviatic #adrian iovan # accident apuseni #Aura Ion #muntii apuseni

S-a inceput urmarirea penala in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au inceput, astazi, 13 februarie, urmarirea penala in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, in care si-au pierdut viata studenta Aura Ion si pilotul Adrian Iovan.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, remis Mediafax, acuzatiile aduse de procurori sunt ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si neglijenta in serviciu. Acum vor fi audiate toate persoanele care au coordonat zborul, precum si operatiunile de alarmare, localizare si cautare a victimelor.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, declara recent ca in cazul tragediei aviatice din Apuseni pot raspunde penal atat persoane fizice, cat si persoane juridice.

Accidentul aviatic a avut loc pe data de 20 ianuarie, in Muntii Apuseni, dupa ce avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prabusit intr-o zona accidentata, la peste 1.400 metri altitudine.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea