Social

#sex #cupluri #libido #zi sex #sambata sex #acte sexuale #dorinte sexuale

Au fost descoperite ziua saptamanii si ora la care cei mai multi oameni fac sex

Weekendul este, cu siguranta, perioada saptamanii cu cel mai mare avant sexual printre cupluri. Cercetatorii britanici au descoperit chiar si ora exacta preferata de cele mai multe persoane pentru a face sex.

Potrivit site-ului Lovehoney.com, care relateaza un studiu britanic, ziua de sambata este preferata de cele mai multe cupluri pentru sex. Majoritatea actelor sexuale au loc in jurul orei 19:37, insa oamenii de stiinta subliniaza ca nu aceasta este ora la care se aprind, de fapt, "calcaiele" cuplurilor. Se pare ca libidoul creste si excitarea apare inca din jurul orei 16:33.

Topul zilelor in care oamenii fac cel mai mult sex este urmat de duminica si vineri. Motivul pentru pentru care cele mai multe cupluri sunt prinse in activitati sexuale in aceste zile este acela ca weekendul ofera circumstantele potrivite pentru a intreprinde acest "sport intens" - timpul si relaxarea necesare pentru implinirea dorintelor sexuale.

Sursa foto: Mreight.com.br

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea