Social

#tinerete #elixir tinerete #prelungire durata de viata

S-a descoperit elixirul tineretii! Nu ai sa crezi din ce e preparat!

Cercetatorii britanici au descoperit faptul ca un supliment alimentar obtinut din cochilii de crab, homar si creveti, folosit de obicei pentru dureri articulare, ar putea prelungi durata medie de viata a oamenilor.

Potrivit unui articol publicat de revista "Nature Communications", testele facute pe soareci au demonstrat faptul ca glucozamina mareste speranta de viata chiar si cu 8 ani. Cobaii care au consumat glucozamina au trait cu 10% mai mult, iar asta inseamna, in cazul oamenilor, echivalentul a 8 ani in plus, sustin cercetatorii. Acest supliment alimentar este deseori recomandat pentru dureri articulare si pentru artrita.

Suplimentul alimentar are efect si in tratarea diabetului. Cercetatorii cred ca glucozamina schimba metabolismul si in acest fel mareste durata de viata.

Doua studii realizate in anii trecuti pe voluntari umani sugereaza faptul ca oamenii care iau glucozamina traiesc mai mult, insa sunt necesare cercetari amanuntite pentru a se demonstra eficienta acestui supliment.

Sursa foto: webmd.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea