Social

#mere #apetit sexual #fructe afrodisiace #sex femei

S-a descoperit efectul afrodisiac al celui mai banal fruct. Il mananci si...

Merele nu mai sunt doar o bogata sursa de vitamine. Cercetatorii italieni au descoperit ca banalul fruct stimuleaza apetitul sexual al femeilor.

In urma studiilor efectuate, savantii au observat o legatura stransa intre consumul zilnic de mere si intensificarea functiei sexuale. Potrivit revistei Archives of Gynecology and Obstetrics, 731 de femei cu varsta intre 18 si 45 de ani au fost rugate sa prezinte un raport al consumului zilnic de mere si al obiceiurilor lor alimentare, arata dailymail.co.uk.

Ulterior, acestea au fost impartite in doua grupuri: unul care manca mere in mod regulat si altul care nu consuma mere zilnic. Dupa aceea, participantele la studiu au fost rugate sa completeze un chestionar intitulat "Indexul functiei sexuale a femeii/ Female Sexual Function Index" (FSFI) si care includea intrebari despre activitatea sexuala, inclusiv frecventa si satisfactia generala.

Cercetatorii au descoperit ca femeile care consumau un mar pe zi au obtinut un scor FSFI mai mare, ceea ce indica faptul ca merele au contribuit la cresterea placerii sexuale. Cercetatorii au explicat acest lucru ca urmare a faptului ca merele contin florizin. Acesta este un compus asemanator unui hormon feminin, estradiolul, care joaca un rol important in excitarea sexuala.

Sursa foto: lists7.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea