Social

#linie ratb #piata consstitutiei #targ de paste #ratb #paste

S-a deschis Targul de Paste! Linie RATB speciala pentru targ

S-a deschis targul de Paste din Piata Constitutiei. Targul va fi deschis publicului in perioada 7 – 17 aprilie, timp in care bucurestenii pot cumpara produse traditionale, miei, iepuri, precum si cadouri specifice sarbatorii Pascale. De asemenea, vor avea loc spectaole si concerte, precum si expozitii traditionale.

Pe toata perioada in care se desfasoara Targul de Paste din Piata Constitutiei va functiona linia speciala 361, intre orele 10,00 si 21,00, intre Piata Presei si Piata Constitutiei. Intervalul de succedare a autobuzelor este de 15 minute.

Targul va fi deschis zilnic in in intervalul orar 10:00 -18:00. Aici te asteapta 110 casute cu produse autentice romanesti: obiecte sculptate in lemn, obiecte din sticla, ceramica, tablouri, bijuterii si alte accesorii, instrumente muzicale, ii si costume populare, icoane pictate, precum si preparate culinare — cozonaci, pasca, prajituri, placinte, ciocolata de casa, dulceturi si siropuri.

Copiii se vor putea bucura, pe toata perioada targului, de diferite ateliere, cu intrare gratuita — ateliere de face painting, de povesti muzicale interactive, ateliere de creatie cu accesorii din fetru, margele si paiete colorate, ateliere de colaje, de decorat oua de Paste, de realizat cosuri de rachita ornate, baloane din nasturi, carlige de rufe din lemn ornate sau ateliere de construit copaci din hartie. Totodata, in fiecare zi, copiii se vor putea plimba cu trenuletul si caruselul.

De vineri pana duminica si in intervalul 14 — 17 aprilie vor avea loc spectacole de muzica sacra, clasica, opera si opereta, dar si concerte folclorice sau de muzica pop-rock sustinute, printre altii, de: Inna, Vunk, Holograf, Carla’s Dreams, Randi, Nicoleta Nuca, Alexandra Usurelu, Orchestra Nationala „Valahia”, Lavinia Goste, Gelu Voicu, Maria Dragomiroiu, Grigore Lese, Opereta Stars, Camerata Regala, Grupul Vocal Acapella, Corul Symbol, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea