Social

#zapada #balea lac #craciun #revelion #sarbatori #hotelul de gheata

S-a deschis Hotelul de Gheata de la Balea Lac

Hotelul de Gheata de la Balea Lac, judetul Sibiu, a fost inaugurat oficial, duminica, constructia acestuia fiind finalizata cu cateva zile mai devreme datorita conditiilor meteorologice favorabile. Hotelul are in incinta sa 12 camere duble cu pat matrimonial, care au fost rezervate deja pentru Craciun si Revelion.

Hotelul poate fi vizitat in regim de muzeu, biletul de intrare costand opt lei.

"Hotelul de Gheata este deschis de azi (duminica - n.r.), se poate vizita in regim de muzeu, barul functioneaza de asemenea, iar de la ora 18.00 este deschis, zilnic, si Restaurantul de Gheata din incinta hotelului", a declarat Arnold Klingeis, managerul unitatii hoteliere.

In apropierea hotelului, sunt amplasate si trei iglu-uri de gheata, a caror constructie va finalizata pana la sfarsitul acestui an.

De asemenea, la inceputul anului viitor va fi disponibila si Biserica de Gheata, care va gazdui diverse diverse slujbe religioase, inclusiv nunti si boteturi. Constructia va fi finalizata pana la sfarsitul lui ianuarie 2013.

Sursa foto: business-forum.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea