Social

#concurs balcon #concurs Primaria Capitalei #Cea mai frumoasa fatada

S-a dat startul concursului “Cea mai frumoasa fatada”! Premii de 214.000 de lei

Primaria Capitalei anunta ca premiile pentru concursul “Cea mai frumoasa fatada”, desfasurat in perioada 16 mai – 26 iunie 2017, vor fi de 214.000 de lei, competitia fiind structurata pe trei sectiuni “Cea mai frumoasa fatada”, “Cel mai frumos balcon” si “Cea mai frumoasa gradina”.

“Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, organizeaza, in perioada 16 mai – 26 iunie 2017, Concursul “Cea mai frumoasa fatada”, structurat pe trei sectiuni: “Cea mai frumoasa fatada”, “Cel mai frumos balcon” si “Cea mai frumoasa gradina”. Municipalitatea isi propune astfel sa recompenseze si sa incurajeze eforturile locuitorilor Capitalei care doresc sa contribuie la infrumusetarea orasului, fie ca sunt persoane fizice, persoane juridice sau asociatii de proprietari/locatari. Astfel, bucurestenii sunt invitati sa amenajeze fatadele cladirilor in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea, balcoanele si spatiile verzi adiacente imobilelor cu plante naturale decorative, arbori si arbusti ornamentali, in functie de posibilitatile de amenajare”, se arata intr-un comunica de presa al Primariei Municipiului Bucuresti, remis miercuri MEDIAFAX.

“Prin acest concurs intentionam sa stimulam cetatenii, firmele, institutiile publice, asociatiile de proprietari sa-si infrumuseteze si ecologizeze imobilele pentru ca ne dorim sa avem in Capitala cat mai multe cladiri curate, impodobite cu flori si plante decorative, cu spatii verzi aranjate, asa cum exista in orase din Franta, Spania si Italia, faimoase pentru multitudinea de plante si flori ce impodobesc spatiile verzi si fatadele cladirilor”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

In cadrul concursului vor fi acordate premii in valoare totala de 214.000 lei, acestea fiind distribuite pe sectiuni si categorii: categoria persoane fizice, categoria asociatii de proprietari/locatari, categoria persoane juridice.

Cel mai mic premiu va fi in valoare de 500 de lei (mentiune), iar cel mai mare in valoare de 5.000 lei (Premiul I).

Concursul” Cea mai frumoasa fatada” se adreseaza amenajarilor deja realizate in momentul inscrierii acestora in concurs, in perioada 15 mai – 11 iunie 2017. Lucrarile din concurs pot fi votate de cetateni in perioada 12 – 14 iunie, iar vizitele pe teren ale juriului si perioada de jurizare vor avea loc intre 12 – 18 iunie. Prezentarea si premierea castigatorilor va avea loc in perioada 23 – 25 iunie 2017.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea