Social

S-a dat liber la straini in Liga Nationala de handbal


Din sezonul 2008-2009, in Liga Nationala de Handbal vor avea acces jucatorii straini fie ca sunt comunitari sau extracomunitari.

In 2007, s-a luat o decizie portivit careia niciun club din Romania nu avea voie sa transfere mai multe de doi jucatori extracomunitari. Aceasta hotarare a fost aprig contestata de gruparile din tara noastra mai ales de cele foarte puternice. Acestea au adus ca argumente faptul ca resursele de la noi sunt slabe pe plan valoric si ar putea sa se piarda foarte mult pe plan international.

Asa ca, mai multe echipe au cerut modificarea acestei decizii. Astfel, intr-o sedinta care a avut loc ieri, 22.04.2008, la Consiliului de Administratie s-a hotarat ca orice formatie poate sa transfere si sa foloseasca atati jucatori straini cati are nevoie.

Cluburile au mai cerut si nemodificarea sistemul competitonal de pana acum format din 28 de echipe, 12 la feminin si 12 la masculin.

Secretarul general al Federatie Romane de Handbal( FRH ), si-a sustinut idee de a reduce numarul de echipe la 22. Decizia finala va fi luata in în Adunarea Generala din 5 mai anul curent.



Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea