Social

#reduceri imbracaminte #reduceri incaltaminte #reduceri de vara #reduceri haine

S-a dat dat startul la reduceri! Preturi cu 70% mai mici!

Reducerile de vara, intre 10% si 70%, au inceput deja in marile magazine. Comerciantii spera ca anul acesta romanii sa cheltuiasca peste 12 miliarde de lei pe haine si incaltaminte, scrie digi24.ro.

Anual, romanii cheltuiesc 12 miliarde de lei. O treime din aceasta suma, adica aproape 4 miliarde de lei, ajung in buzunarele comerciantilor care vand haine pentru femei.

Hainele si pantofii pentru barbati inseamna cheltuieli de 3 miliarde de lei, arata un studiu realizat de o companie de cercetare internationala.

Trei dintre marile firme internationale de moda au facut anul trecut vanzari de peste 1,2 miliarde de lei in Romania, potrivit bilanturilor oficiale.

Suedezii de la H&M a vandut de 530 de milioane de lei, iar restul s-a impartit intre spaniolii de la Zara si olandezii de la C&A. Vanzari de peste 100 de milioane de lei au si marii retaileri de articole sportive ca Intersport sau FF Group.

Industria de textile din Romania rezista pe piata prin comenzile pentru branduri. Circa 100 de fabrici romanesti livreaza haine pentru spaniolii de la Zara si 16 pentru H&M.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea