Social

#pod #nunta #casatorie #casatorie inedita

S-a casatorit cu un pod

O artista australianca, in varsta de 40 de ani, s-a indragostit nebuneste de un pod si nu s-a lasat pagubasa pana nu s-a casatorit cu acesta. Podul se numeste Le Pont du Diable si este o constructie veche de 600 de ani din sudul Frantei.


Ceremonia a avut loc pe 17 iunie si s-a facut intr-un cadru restrans, intim, cu doar 14 invitati. De asemenea, casatoria a fost oficiata de un primar. Nunta s-a tinut dupa obiceiuri traditionale, iar mireasa a purtat o rochie alba si a tinut in mana un buchet de flori.

"Podul meu intelege ca eu iubesc si alte constructii asemanatoare, dar si barbati. Dragostea noastra imbratiseaza formele de relief si este intretinuta de raul ce curge pe sub corpul sotului meu", a declarat tanara.

De asemenea, chiar daca "sotul sau este supranumit "Podul Diavolului", australianca a marturisit ca e mandra de sotul sau si ca se bucara ca acesta "traieste" de 600 de ani si ca va mai trai inca pe atat.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea