Social

#ger #record #temperaturi #miercurea ciuc #innorari

A fost atinsa cea mai scazuta temperatura a iernii in Romania, -26 grade Celsius

Azi-dimineata s-a inregistrat cea mai scazute temperaturi din aceasta iarna in Romania, de -26 grade Celsius in Miercurea Ciuc, judetul Harghita. Gerul polar s-a instalat si in Joseni si Toplita, unde termometrele au indicat -25,4 grade Celsius, respectiv -22,6 grade Celsius.

Statia meteo din Miercurea Ciuc a anuntat recordul valorii extrem de scazute a temperaturii in regiune la inceputul zilei de astazi, mentionand ca imediat dupa consemnarea "recordului", cerul s-a acoperit de nori, iar temperatura a inceput sa creasca usor, scrie agerpres.ro.

Din fericire, Serviciul de Ambulanta nu a primit azi-noapte niciun pacient afectat de ger in Miercurea Ciuc, iar jandarmii au raportat ca nu au identificat oameni ai strazii care sa nu isi fi gasit adapost.

In anul 1985, in judetul Harghita s-a inregistrat minima absoluta a lunii ianuarie in Romania, cand mercurul din termometre a indicat o temperatura de -38,4 grade Celsius.

Foto: panoramio.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea