Social

#activitati domestice barbati # curatenie cuplu #activitati casnice barbati

S-a aflat secretul! Iata de ce nu fac barbatii...

Barbatii au un plan secret deconspirat de cercetatori, prin care izbutesc sa se dezica de sarcinile casnice fara sa spuna un „nu” raspicat cand vine vorba de curatenie. Pur si simplu se straduiesc sa le demonstreze partenerelor de viata cat sunt de nepriceputi la menaj!

In urma unui studiu intreprins de britanici pe 2.000 de persoane, oamenii de stiinta au descoperit ca 43% dintre barbati fac superficial curatenie in casa. Dintre acestia, 30% au recunoscut ca fac in mod deliberat o treaba de mantuiala, pentru a-si convinge partenerele sa nu-i mai puna sa faca astfel de activitati.

Specialistii au intocmit si un top cu cele mai frecvente activitati de curatenie pe care barbatii le fac intentionat gresit. Acestea sunt curatenia in baie, igienizarea vasului de toaleta, curatarea dusului, spalatul rufelor, folosirea masinii de spalat vase, intinderea rufelor, calcatul rufelor, aranjarea patului si datul cu aspiratorul.

La finalul studiului, cercetatorii au descoperit ca planul multora dintre barbati are succes. Un barbat din patru  reuseste sa isi atinga obiectivul de a fi "invoit" de partenera de la activitatile casnice.

Exista si un procent de 31% dintre barbati al caror plan nu doar ca esueaza, dar da nastere si certurilor uriase in cuplu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea