Social

Rustu Recber a semnat pentru patru ani la FC Barcelona

Portarul international turc Rustu Recber / Fenerbahce / a semnat marti un contract pe patru ani, cu o optiune de prelungire pentru inca un an, cu formatia spaniola FC Barcelona, informeaza AFP, citand surse ale clubului catalan.

"Eu sunt un fan al Barcei de la varsta de sapte ani. Sunt totusi trist ca mi-a luat atat de mult timp ca sa ajung sa joc aici", a declarat Rustu /30 de ani/, care evolua la Fenerbahce din sezonul 1993-1994 si cu care a castigat de doua ori titlul de campion al Turciei /1996 si 2001/.

Desemnat cel mai bun portar al Cupei Mondiale din 2002, Rustu a fost primit la Barcelona de internationalul turc Tayfun Korkut, care a semnat la randul lui pentru celalalt club catalan, Espanyol.

"Eu cred ca el este in topul celor mai buni cinci portari din lume si nu am nici o indoiala ca va triumfa la Barca ", a declarat Tayfun, fostul sau coechipier la Fenerbahce.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea