Social

Rusii il scot pe Giovanni din barlog

Simtindu-se din ce in ce mai puternic pe pozitia sa, presedintele executiv, Ioan Becali, va incepe sa dea din nou declaratii presei dupa partida din aceasta seara.
Lucru neobisnuit, unul dintre actionari, Gigi Netoiu, a aparut la conferinta de presa alaturi de antrenor si de fotbalisti. Oficialul, care vrea sa cumpere actiuni la FC Arges, a intervenit de cate ori a avut chef, facandu-i pe cei prezenti, Ioan Andone, Florentin Petre si Mariko Daouda, sa taca jenati. La intrebarile legate de tensiunile existente in curtea alb-rosilor, adresate jucatorilor sau tehnicianului, Netoiu a raspuns fara sa fie invitat. "Eu nu stiu nimic de discutiile cu Sabau", "Mai bine vorbim de meciul de maine" (n.r. - astazi) sau "Nici macar 10% din ce s-a scris in ultima perioada nu este adevarat", au fost raspunsurile evazive ale conducatorului. "Trebuie sa ne gandim doar la cele trei puncte, chiar daca ne lipsesc Margaritescu - accidentat si Baltoi - suspendat", a reusit sa precize Andone. Capitanul "cainilor" a sarit in ajutorul lui Daouda, care a fost jignit, la ultimul antrenament, de suporterii din Groapa, spunand ca ivorianul va fi ajutat de coechipieri sa depaseasca aceste momente. "Bomba" a cazut cand a fost anuntata iesirea din silenzio stampa a presedintelui Ioan Becali. "Pentru ca au aparut multe minciuni", a fost motivata decizia. Partida dintre Dinamo si TSKA va avea loc astazi, de la ora 19,30, si va fi transmisa in direct de TVR 1.
Misiune imposibila
Dupa un egal cu Hereenveen si o infrangere la Levski, echipa condusa de Ioan Andone ar putea sa mai spere la o calificare in primavara europeana doar in cazul unei victorii cu detinatoarea Cupei UEFA, TSKA Moscova . In cazul unei infrangeri, o victorie in ultima etapa impotriva francezilor ii mai poate califica pe dinamovisti doar daca Levski este invinsa de Olympique si face apoi egal cu Hereenveen, iar in plus trebuie sa mai aiba golaveraj mai slab decat al bulgarilor.

Levski, in lupta cu liderul
In celalalt meci al grupei, la Sofia, Levski intalneste pe Olympique Marseille, echipa care conduce in clasament cu doua victorii din tot atatea partide. O victorie a bulgarilor nu ar fi prea buna pentru Dinamo, intrucat bulgarii ar fi practic calificati, lasand-o pe Dinamo sa lupte doar pentru locul trei. Tehnicianul bulgar Stanimir Stoilov abordeaza partida cu un efectiv complet, din care lipseste doar mijlocasul nigerian Ekundayo Jaiyeoba, accidentat de mai mult timp. Si francezii au lotul complet, singura ingrijorare venind din partea portarului Fabien Barthez, care s-a lovit la cot, in ultima partida de campionat.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea